Ervaring en expertise  


An English translation will follow shortly, We apologize for the inconvenience.

Laura M'Rabet heeft moleculaire wetenschappen gestudeerd aan de Landbouw universiteit te Wageningen met specialisatie in de fysica en celbiologie. Deze studie is vervolgd met een promotie aan de Universiteit van Utrecht in de biochemie; signaaltransductie op het gebied van de oncologie en COPD. Daarnaast heeft zij opleiding gevolgd in algemeen management en marketing. In haar professionele carriŤre van senior scientist, universitair docent farmacie, general manager en business developer, programmanager en productmanager heeft zij zich verder kunnen bekwamen op het gebied van de life science, innovatie en marketing.

Na haar promotie heeft zij zich verder gespecialiseerd in de immunologie, oncologie en longziekten voor nutritionele en diagnostische toepassingen voor moeder, zuigeling en ziekenhuispatiŽnten. Zij heeft daardoor ervaring in het schrijven van wetenschappelijke artikelen, project voorstellen, subsidie aanvragen, het indienen van patenten, dossiervorming voor de regelgevingautoriteiten, preklinisch onderzoek, waaronder target identificatie, drug screening, in vitro en in vivo onderzoek en phase 1/2 klinische studies.

Zij heeft ervaring in algemeen en lijnmanagement, als in het uitwerken en uitvoeren van marketing strategieŽn. Zij heeft interne projecten of samenwerkingsconsortia tussen private en publieke instellingen gecoŲrdineerd en ook product management is haar niet vreemd. Ze weet mensen te inspireren, te motiveren en te laten groeien en kan mensen samen brengen en als groep tot mooie ideeŽn laten komen.

Verder heeft zij trainingen gegeven, workshops, congressen, product launches, theaterproducties georganiseerd, reclame en communicatie bureaus gebrieft voor het schrijven van brochures en het maken van stands en websites. Tot slot de woorden die vaak naar voren komen als zij wordt getypeerd; slim, sterk, streng, positief, en goedlachs.